Proleće samo što nije, a to znači samo jedno – vreme je za uređenje doma. Vreme je da i u naš životni prostor unesemo malo vedrine i promene

Ukoliko ste u potrazi za novim idejama za uređene enterijera, mi imamo nekoliko predloga. Dobra stvar je što vam za sprovođenje ovih ideja u delo neće biti potrebno puno novca, a stan će vam izgledati originalno. Švcrćkali smo po Pinterestu i naišli na ove zanimljive predloge. Pogledajte:

Šeširi na zidu

Šeširi više nisu samo modn detalj. Oni odlično mogu da posluže i da se oplemeni prostor. Pored ogledala i stolice od trske dodajte i nekoliko eksera i na njih zakačite šešire i voila, imaćete fenomenalan detalj u stanu.

Kutije od jaja

Sigurni smo da od sad kutije za jaja nećete bacati. Da, da i one mogu da poslužu u svrhu dekorisanja enterijera. Sve što treba da uradite jeste da ih ofarbate i polepite na zid. Izgleda odlično, zar ne?

Ukrasne lajsne

Salonci, poput onih iz franscuskih filmova su, kako kažu dizajneri, vrlo popularni u poslednje vreme. Beli zidovi, lajsne i lampe su nešto što morate imatu u stanu ukoliko želite da ispratite ovaj trend. Verovatno ste pomislili da je izrada ovakvih zidova skupa, ali prevarili ste se. Ne morate zvati majstore…

Ukrasne lajsne od stiropora koje možete sami da zalepite će odlično poslužiti u tu svrhu. Osim što možete to sve sami da uradite i to u vrlo kratkom roku, ove lajsne nisu uopšte skupe. Možete ih naći u prodavnicama poput Uradi sam i sličnih „majstorskih“ radnji.

Stiroporske cigle

Kada smo kod ukrasa za zidove od stiropora, oni koji liče na cigle će odlično izgledati u stanu. Izaberite jedan ćošak vašeg stana, zalepite stiroporske cigle, dodajte veće ogledalo i biljku u jarkoj boji i vaš dom će odmah dobiti dozu luksuza.

I poslednja ideja – ogledala na zidu

Ogledala osim što čine da prostor izgleda vizuelno veće i prostranije, odličan su i efektan detalj. Dakle, ofarbajte deo zida u neku tamniju boju, pa preko toga zalepite nekoliko ogledala ili folije preko toga. To je sve što je potrebno da oplemenite prostor. Ova samolepljiva ogledala možete naći u Ikei ili Jisku.

Švrćkanje.rs / Foto: Pixabay

NE PROPUSTITE: