Na ovako uređenom domu svi će vam zavideti

Kada je reč o uređenju doma, najvažnije je da prostor bude uređen tako da je nama prijatno u njemu, a ukoliko još želite i da izgleda otmeni, onda se vodite sledećim savetima iskusnih dizajnera enterijera.

Ako ste pomislili da je neophodno puno novca da bi dom izgledao „skupo“ i luksuzno, prevarili ste se. Tajna je u pametnom biranju detalja, jer upravo oni čine da svaki prostor dobije dašak luksuza. Dakle, krupni komadi poput garniture, fotelje, kreveta za spavanje ne moraju biti preterano skupi, niti dizajnerski komadi. E, a kada je dekoracija u pitanju tu obratite pažnju šta kupujete.

Dizajneri se jednoglasno slažu da pojedini detalji imaju tu moć da svaki prostor učine neverovatno otmenim.

Evo o čemu je reč:

MASIVNA OGLEDALA

Veće ogledalo je pun pogodak. Ono može da učini da prostor izgleda vizuelno prostranije ali i luksuznije. Birajte ona sa širim ramovima, u crnoj, srebrnoj ili zlatnoj boji. Ove nijanse se uklapaju u enterijer bilo koje boje što je plus, a izgledaju neverovatno lepo.

VODIMO VAS U KATAR – DRŽAVU GDE ŽIVI LUKSUZ: Ovo Sigurno Niste Znali O Domaćinu Svetskog Prvenstva U Fudbalu

DRAPERIJE

Najjeftiniji način da običnoj prostoriji trenutno date izgled otmenog francuskog stana dovoljno je da umesto običnih, providnih zavesa prozore ukrasite draperijama.

Ovaj, naizgled jednostavan komad tkanine, učiniće čudo za vaš dom i dati mu luksuznu notu, a u uz to ćete dobiti i privatnost. Probajte i uverite se i sami.

PAMPAS

Ovaj detaljčić pravi drastičnu razliku. Nabavite 15-ak pampasa i stavite u ćošak dnevne sobe ili predsoblja i gledajte kako nastaje magija. Ova biljka je postala neverovatno popularna u poslednjih par godina, a ni ne čudi jer oplemenjuje baš svaki prostor.

Švrćkanje.rs / Foto: Pixabay

NE PROPUSTITE: