Tokom Kanskog festivala ovaj hotel postaje naročito popularan.

Mesto je gde odsedaju najveće holivuske zvezde i nosi epitet najlukuznijeg na čitavom svetu. Upravo ova klijentela je uticala na popularnost samog mesta.

Zvezde vole ovde da provode dane dok traje festival jer su sve njihove tajne strogo čuvane, a ono što se dogodi iza vrata hotela, tu i ostaje.

Hotel Martinez ima 409 soba i 99 apartmana, a od 2001. godine uvršten je u opšti inventar kulturnog nasleđa Francuske.

Ovde su odsedali svi, od Šona Konerija do Kventina Tarantina preko Edvarda Nortona.

Ovaj hotela ima i svoju sopstvenu plažu koja gostima nudi mir i udobnost. Gosti u smeštaj dolazi sa jahtama, direktno do samog hotela.

Očekivano, ovde se jede samo najbolja hrana. Mnogi kažu da je restoran Hotela Martinez najbolje čuvano gastronomsko blago Kana.

Na ulazu u hotel svakog gosta dočekuje osoblje koje nosi kofere do sobe, pritom se osmehujući ljubazno. Sve što požele u toku boravka, oni su tu da ispune.

Sasavim logično, upravo u ovom hotelu se nalazi i najskuplja hotelska soba. Za uživanje u njoj potrebno je uzdvojiti oko 41.000,00 $ za jedno noćenje.

Apartman se prostire na 300 kvadratnih metara, nalazi se na sedmom spratu. Ima velike luksuzne spavaće sobe, i prostrana kupatila od mermera. Takođe, na raspolaganju vam je i privatni batler i privatna terasa sa koje se pruža neverovatan pogled na zaliv.

U videu pogledajte, detaljno, kako apartman izgleda:

Švrćkanje.rs / Foto:Pixabay

NE PROPUSTITE: