Ove godine, novogodišnja gradska rasveta će biti postavljena nešto kasnije nego inače i u manjoj meri, što i te kako utiče na praznično raspoloženje i „magiju“ zbog koje i volimo decembar. Ipak pojedini lokali u Beogradu su dali sve od sebe da začine ovaj zimski mesec i od kafića naprave pravi mali raj u kojem je pravo uživanje provesti slobodno vreme.

Složićete se sa nama da nema ništa lepše od ispijanja omiljenog napitka u prostoru koji podseća na kulise omiljenog Božićnog filma.

Bilo da želite samo da popijete kafu ili čaj, ili ručate sa dragim ljudima, ako odete na neko od ova tri mesta nećete pogrešiti:

Eko park

Ovaj veoma poseban koncept će vas oduševiti u trenu. Sami sebe opisuju kao zeleno gnezdo nadomak grada sa puno malih radosti, aktivnosti i druženja. I zaista, tamo ćete se odlično provesti u bilo koje doba godine da odete. Sve podseća na prostrani ranč na kojem se nalaze zasadi voća, restoran i uvek simpatično osmišljena scenografija za fotografisanje. U sklopu ove zelene oaze nalazi se i restoran, kafić, ali i tezga na kojoj možete probati i kupiti domaće proizvode.

Picerija Dragulj

Svake zime picerija na Vidikovcu je ukrašena spektrakularno, a tako je i ove godine. Kada zakoračine u ovaj lokal imaćete osećaj da ste se našli na setu nekog Božićnog filma.

Restoran Vinogradi

Kamin i ušuškana atmosfera ovog restorana će vas osvojiti na prvu loptu, a pogled koji se pruža na padinu i vinograde je spektakularan. Definitivno se isplati posetiti ovo mesto.

Švrćkanje.rs/ Foto: Pexels

NE PROPUSTITE: