Ne znamo za vas, ali mi sa svakim novim godišnjim dobom poželimo da promenimo i izgled stana ili ga bar malo oplemenimo nekim novim detaljima. Ta želja nam je došla i sa ovom jeseni, pa smo malo švrćkali i istraživali šta je to u trendu kada je uređenje enterijera u pitanju.

Želeli smo da saznamo kako da nam stan izgleda elegantnije, ali nam je, takođe, bilo važno i da taj trend bude i što pristupačniji. Evo šta kažu stručnjaci, kakva dekoracija u tom slučaju dolazi u obzir:

  1. Ukrasite zidove

Najjednostavniji način da ulepšate prostor je da ukrasite zidove. Umesto skupih slika ili zidnih elemenata možete kupiti nekoliko ramova za slike i isto toliko papira u boji. Papire iseći i staviti u ram i sve zajendo okačiti na zid. To bi trebalo da izgleda ovako.

Ramove po pristupačnoj ceni naćićete u Pepcu.

2. Pampas

Ništa ne daje tu dozu glamura i raskoša kući kao pampas u lepoj vazi. Uvek se odlučite za veštačku verziju ove biljke, jer ona prirodna s vremnom počinje da se suši i opada. A to će doneti puuno nereda u kući. Mi smo savršen pampas pronašli u Jysk-u. Pogledajet OVDE!

3. Biljke su uvek dobro rešenje

Veštačke, prirodne… nije bitno. Baš svaka ima moć da obogati životni prostor. Bitno je budu malo većih dimenzija kako bi osigurale da prostor izgleda luksuzno. Veliki izbor zelenih biljaka možete pronaći u Jysk-u ili Emmezeti.

Švrćkanje.rs / Foto:Unsplash

NE PROPUSTITE: