Pred njom je bila blistava karijera skijašice, ali joj je jedna povreda sve uništila. Moli Blum, umesto da postane veliko ime u svetu skijanja, postala je ime koje se vezuje za najveću kartašku prevaru. O njoj je napisana knjiga, ali i snimljen film pod nazivom „Mollys game“. Ovo je priča o njoj

Nakon što je shvatila da joj je karijera u skijanju propala, rešila je da upiše prava. Iako to nije bila njena najveća želja, imala je potrebu da se dokaže ocu sa kojim je imala narušen odnos. Kako je i sama pričala, on je bio veoma zahtevan čovek koji nije praštao neuspehe. Njena povreda je doprinela tome da se njihov, ionako već poljuljan odnos dodatno zakomplikuje. Teret koji je osećala je bio preveliki. Njena dva brata bila su veoma uspešna, jedan je postao hirurg, a drugi trostruki svetski prvak u skijanju, a ona je imala potrebu da im parira.

5 NAJMOĆNIJIH ŽENE PODZEMLJA – Pred Njima Je Drhtao Ceo Svet, Svako Ko Im Se Zamerio Doživeo Je Jeziv Kraj

Ipak, od studija je na kraju odustala, preselila se u Los Anđeles i počela da radi kao konobarica kako bi imala dovoljno novca za život… I tu se sve menja u njenom životu…

NOVI POČETAK

Njen šef ju je zamolio da organizuje partije pokera za njegove prijatelje – ni manje ni više nego holivudske zvezde kao što su Leonardo Di Kaprio i Ben Aflek.

Blum o pokeru do tada nije znala ništa, ali je ubrzo naučila, mada nikad u igrama sama nije učestvovala. Nije trebalo dugo da spomenute poker večeri bez nje postanu nezamislive. Znala je omiljena pića i hranu igrača, zbližila se s njim, ali samo na profesionalnom nivou, a posao je samo rastao. Sve je bilo idealno, osim činjenice da su ove igre bile ilegalne, a da je kazna za njihovo organizovanje nekoliko godina iza rešetaka.

Pošto je šef postao previše zahtevan, ona je rešila da stvar uzme u svoje ruke…

Iskoristila je kontakte koje je skupila dok je radila za njega i preuzela mu klijentelu. Nije bilo potrebno puno vremena da prođe, a Moli je sama počela da organizuje partije pokera. Njeni klijenti uskoro su postale holivudske zvezde, sportska elita i poslovni magnati.

OD NJIHOVE LEPOTE ZASTAJE DAH – One Su NAJLEPŠE ŽENE FUDBALERA Na Mundijalu

Nakon nekog vremena rešila je da se preseli u Njujork i da tamo nastavi sa poslom. Veoma se obogatila, pa je imala i stan u centru Menhetna, lične vozače. Bila je u ranim tridesetima kada je zarađivala oko četiri miliona godišnje. Međutim, kao što to obično biva, sve joj je brzo dosadilo pa je zabavu pronašla u porocima.

– Uzimala sam sve što mi je palo pod ruku – ekstazi, kokain – rekla je ona.

Da stvar bude još komplikovanije, tada joj se u posao umešala mafija iz Rusije i Istočne Evrope i uskoro je sve pošlo naopako. Kada je odbila „zaštitu“ mafijaša oni su joj zapretili smrću. Nije smela da ode u policiju jer su pretili da će ubiti njenu majku.

Na trag joj je došao FBI i utvrdio da je zaradila milione na nelegalnom pokeru. Upali su joj u stan i konfiskovali sve što je imala. Mnogi od njenih klijenata su se pravdali da nisu znali da je to protivzakonito. Moli je priznala krivicu i određeni su joj novčana kazna i društveno koristan rad. Ostavši bez ičega, vratila se da živi sa majkom i rešila da napiše memoare.

ONE SU NAJLEPŠE ŽENE ARAPSKIH VLADARA I ŠEIKA: Kupaju Se U Luksuzu, Oblače Po Poslednjoj Modi, U Muževe Gledaju Kao U Bogove (FOTO)

Zahvaljujući njima je ostvarila zaradu dovoljnu za pristojan život, a nedavno je snimljen i film „Molina igra“, gde ulogu Moli igra Džesika Čestejn.

Švrćkanje.rs / Foto: Printscreen Youtube/TheEllenShow/ABC News

NE PROPUSTITE: