Idelno mesto za vikend beg iz grada

U banji Koviljača možete doživeti pravi kraljevski tretman. Na mestu gde se nekada nalazilo zdanje kralja Petra prvog danas je izgrađen velnes centar u kojem ćete uživati maksimalno.

Samo kupatlo je izgrađeno 1904. godine od strane kralja Petra prvog kako bi iskoristio blagodeti sumporne vode i lekovitog blata, a i vi možete iskusiti isti tretman ukoliko se zaputite put Banje Koviljače, naselja koje se nalazi u blizini Loznice.

Na površini od preko 1500 m2 nalaze se dva bazena – spoljašni i unitrašnji, dve saune, fitness centar, bazen bar i ostali propratni sadržaj. 

Sam centralni hol u Kupatilu Kralja Petra je zadržao autentičan izgled. Zanimljivo je da je pod hola prekriven autentičnim pločicama starim preko 110 godina.

Velnes centar je izgrađen 2007. godine u okviru specijalne bolnice za rehabilitaciju i nudi sve što vam je potrebno za potpuno uživanje i opuštanje. O vama će brinuti  stručni tim terapeuta posebno kvalifikovanih za pružanje usluga masaže i brojnih drugih tretmana koji se primenjuju u ovom welnes centru. 

Da li ste bili na ovom mestu već?

Švrćkanje.rs / Foto:Unsplash

NE PROPUSTITE: