Ako još nije odlučili gde ćete ove godine provesti letnji odmor, razmotrite ovu opciju…

Na severoistočnoj obali Italije, sa pogledom na Jadransko more, nalazi se prelepa venecijanska rivijera, koja je proglašena za “najjeftinije” odredište za paket aranžmane u Italiji 2024.

Iako možda poznajete Veneciju po neverovatnoj mreži kanala i veličanstvenim zgradama, njena rivijera nudi odličan odmor, uživanje na prelepim plažama i šetnju kroz borovu šumu.

Obalni region ima odlične veze sa Venecijom, jezerom Garda, Veronom i Dolomitima.

Prema istraživanju kompanije Who?  venecijanska rivijera ušla je u top 10 najjeftinijih destinacija za paket aranžman ovog leta i najjeftinija je destinacija u Italiji.


Expedia je opisala venecijansku rivijeru kao “jedan od mnogih italijanskih dragulja, region živahnih gradova duž živopisnog zaliva”


“Namensko izgrađeno odmaralište Lido di Jezolo na ivici venecijanske lagune ima dugačku peščanu obalu koja je odlična za porodice i nadomak je Venecije”, navodi je Who?.

Sve je napravljeno kako bi turisti maksimalno uživali. Tu su kafići, restorani, barovi, prodavnice, zabava na vodi u vidu raznih sportova, ali i marina koja ovom letovalištu daje poseban pečat.

Izvor:B92.net / Foto:Unsplash

NE PROPUSTITE: