Pokloni koje sami napravimo neuporedivo su lepši od onih koje možemo naći u prodavnici. Oni imaju poseban pečat, a dragim osobama daju do znanja da smo bili spremni da izdvojimo vreme i uložimo trud kako bismo ih iznenadili

Osim toga, praznični šoping svake godine za mnoge predstavlja pravi izvor stresa. Gužve po prodavnicama nisu nešto što želimo da vidimo.

Onlajn kupovina je bolje rešenje, a ako ste od onih koji sve rade u poslednji čas, predlažemo da probudite svoju kreativnu stranu i sami napravite poklone za drage ljude.

Pronašli smo 5 genijalnih ideja:

Kartice zahvalnosti

Napravite mini blok sa razlozima zbog kojih volite i zašto vam je bitna osoba kojoj darujete poklon. Dekorišite lepo i eto idealnog poklona!

Uradi sam advent kalendar

Umesto da kupujete preskupe advent kalendare poznatih brendova, napravite jedan, sasvim poseban kalendar. Potreban vam je jedan ram, kanap i kesice u koje ćete ubaciti sitne poklone po svom izboru. To mogu biti čokoladice, lične poruke ili neki nakit.

Jelka od slatkiša

Ne postoji osoba koja se neće obradovati ovom slatkom poklonu.

Pokon kutija iznenađenja

Sve što vam je potrebno je jedna kartonska kutija koju ćete lepo ukrasiti i u nju staviti sve što draga osoba kojoj darujete poklon voli. To mogu biti slatkiši, šolja sa zanimljivim natpisom, poklon vaučer ili neka druga sitnica koja će joj izmamiti osmeh.

Božićni kolačići

Ispecite božićne kolačiće, lepo ih ukrasite, upakujte u celofan i zavežite mašnu i očas posla imate simpatičan znak pažnje kojem niko ne može da odoli.

Švrćkanje.rs / Foto: Pixabay

NE PROPUSTITE: