Kada se godinama najavljuje spektakularno otvaranje luksuzbnog hotela logično je da svi imaju velika očekivanja, ali…

Vlasnik lanca luksuznih hotela odlučio je da otvori nekoliko hotela i u Londonu. Ovaj projekat je godinama najavljivan. Od traženja idealne lokacije, preko izgradnje, pa prekida radova zbog pandemije kororna virusa, nakon, verovali ili ne, 30 godina konačno je luksuzan hotel uzgostio prve turiste.

Sa 190 soba i apartmana, 25 luksuznih rezidencija, restoranom na krovu i spa centrom sa zatvorenim bazenom od 25 metara, The Peninsula London je nesumnjivo jedan od najiščekivanijih objekata u glavnom gradu Velike Britanije.

Informacija da noćenje na ovom mestu košta oko 1.600 dolara odmah je navela sve da pomisle da je reč o hotelu gde je svaki ćošak skockan… ali onda je usledilo razočaranje.

Naime, nakon otvaranja na društvenim mrežama se pojavio niz negativnih komentara.

Korisnicu nisu nimalo impresionirani izgledom hotela.

„Za 1.600 dolara za jedno noćenje očekivala sam remek delo arhitekture, a ne ovo.“ , „Ovaj hotel je čist dokaz da novac ne može da kupi stil“, „I da imam toliko novca, ovde nikad ne bih provela ni minut“, samo su neki od komentara.

Sigurni smo da vlasnik nije očekivao ovakve reakcije… A da li biste vi odseli u ovom hotelu, ili delite mišljenje sa korisnicima društvenih mreža?

Švrćkanje.rs / Foto:Unsplash

NE PROPUSTITE: