Na nekoliko lokacija u Engleskoj i Australiji otvoren je restoran pod nazivom „Karen’s Diner” i u njemu ćete doživeti, pa malo je reći, neobično iskustvo.

Naime, ovde osoblje poslužuje hranu uz prevrtanje očima, bez osmeha i sve to uz reči: “Ovo je vaša porudžbina i uopšte me ne zanima da li će vam se svideti”, ili “Ovo je vaš veganski burger, a možda bi bilo bolje da samo pasete travu”.

A, o čemu je, zapravo, ovde reč i zašto bi iko želeo da plati ovo “iskustvo”?

Ime „Karen” inspirisano je slengom, a koristi se kao izraz za osobe koje smatraju da su bolje od drugih i uvek imaju prigovor na ukus ili količinu hrane na stolu. Ovaj restoran je tu da ih prizemlji i vrati im istom merom.

Internet se protiv pravih Karen borio memeovima i šalama, a Karen’s Diner je od celog fenomena odlučio da napravi dobar poslovni potez.

Osobama koje su uglavnom mrzovoljne, ovde će biti milina da rade.

Pogledi puni prezira i neprijatne opaske zaposlenih deo su ovog koncepta, ali i zabave koju ćete sigurno pamtiti.

Takođe, gosti se ohrabruju da “oslobode” svoju unutrašnju Karen. Slobodno se žalite, prigovarajte i budite ljudi na sve oko sebe – nikoga nije briga, kaže menadžer restorana. Takođe, uz obrok možete naručiti neki od koktela nazvanih Muzika Je Preglasna, Čekam Na Uslugu 10 Minuta ili čak Više nikad neću kročiti na ovo mesto.

Bilo da vam je ovakva vrsta humora bliska i želite samo dobro da se zabavite ili da se oslobodite nakupljene frustracije, ovo mesto je idealno. Pa ako vas put nanese u Englesku ili Australiju, znate gde da svratite.

Švrćkanje.rs / Foto:Pixabay

NE PROPUSTITE: