One su svojom lepotom uspele da skrenu pažnju sa najvažnije sporedne stavri na svetu.

Iako je glavna tema u proteklih nekoliko nedelja svetsko prvenstvo u Kataru, i o ovim damama se i te kako priča. Ovogodišnji mundijal je na tribine doveo najlepše žene fudbalera iz celog sveta, a one su, prema mišljenju većine najlepše:

Rakel Jakob

Poznato je da Englezi ne obraćaju previše pažnje na fudbal van Premijer lige i nižih takmičenja u njihovoj piramidi, ali kada se Rakel pojavila… Ona je supruga golmana Žozea Sa i njegova najveća podrška.

Rakel je inače glumica i model, a u rodnoj zemlji i širom sveta postala je poznata zbog čestog slikanja za prestižni Plejboj. Čak pet puta pozirala je za objektiv fotografa najčuvenijeg muškog magazina, pre nego što se skrasila i započela miran porodični život sa tri godine mlađim suprugom.

Antonela Rokuzo

Supruga Lionela Mesija je uz njega još od srednjoškolskih dana i najveća mu je podrška. Ona se ne eskponira previše, živi miran porodični život, a javnost je najčešće može videti na većim utakmicama njenog supruga.

Mesi i Antonela zajedno su od 2008. godine, a u braku su od 2017, kada su se venčali u luksuznom hotelu u Rozariju, gradu u Argentini iz kojeg su oboje. Leo i njegova supruga praktično su odrasli zajedno, jer se znaju od pete godine, s obzirom na to da je ona rođaka njegovog najboljeg druga iz detinjstva. U braku su dobili trojicu sinova, Tijaga (10), Matea (7) i Čira (4).

Helena Livaković

Supruga Dinamovog čuvara mreže Dominika Livakovića bavi se dizajnom, a pre nekoliko meseci je devojačko prezime Matić zamenila onim koje i sada koristi.

Dominik i Helena venčali su se krajem juna uz prelepu ceremoniju čije su fotografije delili na Instagramu, a mlada je tada blistala u venčanici. Možda i zbog toga je hrvatski mediji smatraju jednom od najlepših žena hrvatskih reprezentativaca.

Mišel Gerzig

Zgodna Mišel devojka je golmana Tiboa Kurtoe koji čuva mrežu Belgije. Izraelska manekenka osvojila je srce jednog od najboljih golmana današnjice, a njihova ljubav u poslednje vreme cveta. Mnogi njegove uspehe pripisuju upravi njoj, jer kako kažu ona mu je pravi vetar u leđa.

Izabel Kovačić

Supruga fudbalera Matea Kovačića, Izabel, dokaz je da i bez golotinje i objavljivanja nekog provokativnog sadržaja mogu da se istaknu lepota i sve čari ženskog tela. Izabela ima sopstveni biznis i ne želi da na sebe privlači pažnju golišavim fotografijama.

Švrćkanje.rs / Foto: Printscreen Instagram/izakova/mishelgerzig

NE PROPUSTITE: