Da neko u 21. veku živi bez konstantne upotrebe telefona i interneta prava je retkost. Ova žena je odlučila da se vrati u vreme kad je sve bilo mirnije i pitomije.

Lejsi Fej iz Amerika vodi, za mnoge, neobičan život. Naime, ona je rešila da se ponaša kao da je 1950. godina.

Kada zakoračite u njenu kuću imate osećaj kao da ste se vratili u prošlost. Sve, do najsitnijeg detalja je inspirisano 50-im godinama i estetikom koja je tada bila moderna. Od ovog stila odstupa jedino soba njenog sina. Naime, Lejsi smatra kako Koner i dalje ima pravo da bira vreme u kojem će živeti, nezavisno od ukusa svojih roditelja. 

Takođe, njena garderoba, šminka, automobil, sve je u duhu prošlih vremena. Vintidž prodavnice redovno posećuje i tamo uvek nađe nešto po svom ukusu.

Telefon i internet kortisti samo kada se fotografiše i uslikano deli sa pratiocima, kojih ima preko 30 hiljada, na društvenoj mreži Instagram.

Kako kaže, na ovaj korak se odlučila jer joj je savremeni tempo života postao naporan i previše užurban.

„Za mene je moj način života normalan. Razumem da bi nekome ko nas gleda sve ovo moglo da bude čudno, ali iskreno mislim da smo svi mi pomalo čudni na svoj način pa zašto onda da ne budem čudna radeći nešto što volim“, rekla je Lejsi.

U svemu ovome ima podršku i svog supruga koji je zbog nje pristao da potpuno promeni život u „vrati“ se u prošlost.

Švrćkanje.rs / Foto:PrintscreenYoutube/In The Know

NE PROPUSTITE: