Novac im je najmanji problem, a isti najviše vole da troše na kupovinu nekretnina.

S obzirom da su ove olivudske zvezde izdvojile milionske cifre za ove nekretnine, ništa manji luksuz nismo ni očekivali.

Krenimo sa čekiranjem…

Prva na spisku je kuća Opre Vinfri

Nalazi se u Montesitu, u Kaliforniji, smeštena na 42 hektara a plaćena je neverovatnih 52 miliona, dok je danas njena vrednost iznosi čak 88 miliona. Vlasnici prvo nisu želeli da prodaju nekretninu, ali kada su čuli koliko novca nudi čuvena voditeljka, vrlo brzo su se predomislili.

P. Didi

Reper ima mnogo kuća, ali jedna od njegovih najupečatljivijih je njegovo imanje Holmbi Hils od 40 miliona dolara.

Vila se prostire na 1.579.3 kvadratna metra i ima mnogo dodatnih funkcija, kao što je studio za lepotu, bazen sa pećinom, pa čak i bioskopska sala koja može da primi do 35 ljudi istovremeno.

Dženifer Lopez

Pevačica potiče iz skromne porodice, a kako sama kaže, da bi zaradila novac morala je da se pošteno namuči. Zato, danas voli sebe da počasti i to uglavnom nekom skupom nekretninom.

Između ostalih kuća, J-Lo poseduje ovu,  neverovatnu vilu u Bel-Eru koja ima 17 parking mesta, sedam spavaćih soba, pa čak i sopstveni pab u prizemlju. Za vilu je iskeširala 28 miliona dolara.

Kajli Džener

Iako veoma mlada, ona je magnet za novac. U svom posedu ima nekoliko vila, a najskuplja je ova u Holmbi Hilsu, vredna 36,5 miliona dolara.

Švrćkanje.rs / Foto:

NE PROPUSTITE: