Ako ste pomislili da nemate dovoljno novca, da vam je plata mala i da vam je potreban dodatni izvor prihoda, poslušajte priču ove žene…

Reči ove žene izazvale su veliku pažnju. I dok joj se jedni dive i skidaju kapu, drugi su, pa malo je reći, šokirani njenim navikama. Ona tvrdi da može da preživi ceo mesec sa svega 200 dolara i da joj baš ništa ne fali. Evo kako joj to polazi za rukom:

“Živim u Njujorku tri godine, iako je to najskuplji grad za život, našla sam načine da zaobiđem plaćanje. Ako moram da trošim novac, pokušaću da platim što je moguće manje”, rekla je za TLC.

Ona se vodi parolom, snađi se. Ni na kraj pameti joj nije odlazak u prodavnicu, pa tako nikada nije kupila nameštaj, već svoje stvari nabavlja sa ulice.

“Opremila sam svoj stan tako što sam pokupila odbačeni nameštaj na ulici pre nego što ga đubretari odnesu, uštedela sam nekoliko hiljada dolara na nameštaju”, rekla je.

Njen krevet je sastavljen od starih prostirki za jogu koje je nagomilala da napravi dušek, a stare časopise koristi kao trpezarijski sto.

Ni na struju ne troši previše novca, pa zato gotovo nikad ne kuva. Njoj mašina za pranje sudova, rerna i veš mašina služe kao ostava.

I dok je Njujork možda jedna od modnih prestonica sveta, Kejt nije zainteresovana da ide u korak sa najnovijim trendovima.

“Nisam kupila odeću osam godina. Poslednji put sam kupila donji veš 1998., priznala je.

Printscreen Youtube/tlc uk

Odeću koju nosi pere pod tušem, jer nije koristila veš mašinu tri godine. Takođe, kod frizera ne svraća, već sama stilizuje svoju kosu. Kaže da ne razume ljude koji troše hiljade dolara na sređivanje kose, kad to već mogu i samo da urade.

Njen najšokantniji metod uštede novca je činjenica da odbija da izdvoji novac za toalet papir.

“Ne koristim toalet papir, koristim samo vodu sapun da se operem”, objašnjava Kejt.

Švrćkanje.rs / Foto: Printscreen Youtube/tlc uk

NE PROPUSTITE: