Njihov život je sve samo ne bajka

Život u dvorcu, udaja za princa i kruna na glavi, sve to zvuči kao život iz snova, ali ako se zagrebe malo dublje shvatićete da tu ne postoji ni b od bajke. Žene koje su se udale za nekog predstavnika kraljevske porodice morale su da prođu kroz detaljne obuke i da se upoznaju sa pravilima ponašanja koja se strogo moraju poštovati kada uđete u „njihov svet“.

Ove žene su, definitivno svoju sreću skupo platile.

Javnosti su posebno zanimljive njih četiri: Megan Markl, Kejt Midlton, Kamila Parker i Sara Ferguson, piše Stil.

Nakon što su postale „snajke kraljevske porodice“ ovim ženama se život promenio iz korena – evo i na koji način:

Kamila Parker

Sve što je Kamila htela još od svoje dvadeset i pete godine je da bude sa Čarlsom. Iako ju je prosio, svesna da neće biti prihvaćena, Kamila tri puta odbija tadašnjeg princa. Udaje se za drugog, rađa mu decu, ali tiha patnja za Čarlsom ostaje. Nakon što nije mogla da se odupre ljubavi, nosi težak teret ljubavnice princa Čarlsa. Nakon smrti princeze Dajane, glavni krivac postaje upravo Kamila Parker.

Godinama je ovaj žig bio urezan pored njenog imena, da bi tek danas, u poznim godinama Kamila bila priznata i poštovana, tek kada joj je nakon godina „testiranja“ i pomnog posmatranja odobreno da nosi titulu „kraljice supruge“.

POGLEDAJTE KAKO BI DIZNI PRINCEZE IZGLEDALE U REALNOM ŽIVOTU (FOTO)

Kejt Midlton

Studentkinja umetnosti, žena iz naroda, žena bez kraljevske krvi dobila je ne tako laskav nadimak „Čekajuća Kejt“. Naime, Kejt je godinama čekala da princ Vilijam dobije dopuštenje da je veri. Ona je godinama stajala uz njega, cela njena porodica pažljivo je promatrana dok nisu prošli test. Test pod naslovom: „Da li ste dostojni da budete povezani sa kraljevskom porodicom?“ je uspešno položen, i Kejt je dobila Dajanin prsten. Kakav teret! Naslediti ženu kao što je princeza Dajana.

Ceo svet je očekivao da Kejt bude prihvaćena i od naroda i od kraljevske porodice. Svaki put kad se pojavi u javnosti, pomno se analizira svaki njen korak, svaki njen pokret, reč, gest, mimika, a o odeći da i ne govorimo.

OVA ŽENA JE BILA INSPIRACIJA ZA PRIČU O SNEŽANI I 7 PATULJAKA – Ipak, Njen Život Nije Bio Nimalo Bajkovit

Megan Markl

Glumica kojoj Britanija ne može oprostiti intervju sa Oprom. Od tog momenta pa na dalje, šta god je uradila u svetu je okarakterisano kao licemerstvo.

Šta god da uradi princ Hari – bilo da kaže nešto protiv oca ili brata, ili da sklopi novi posao –„kriva“ je Megan. Njeni govori su burno propraćeni i pomno analizirani širom sveta. Svaka njena reč se vaga. Svaka njena reč za mnoge ima dvostruko značenje.

To da će njena deca verovatno biti lišena titule, dovoljan je pokazatelj šta o njoj misli KRUNA.

ONE SU NAJLEPŠE ŽENE ARAPSKIH VLADARA I ŠEIKA: Kupaju Se U Luksuzu, Oblače Po Poslednjoj Modi, U Muževe Gledaju Kao U Bogove (FOTO)

Sara Ferguson

Ako mislite da Megan prolazi kroz „pakao“ , treba da čujete za sudbinu Sare Ferguson, vojvotkinje od Jorka. Žena posrnulog princa Endrua već punih 30 godina „okajava svoje grehe“. Naime, Sara je javno prevarila princa Endrua, a onda se upetljala u finansijske probleme koje je sama kraljica morala da rešava.

Iako je njen suprug napravio daleko veći prestup, ona je gore prošla. Njoj je i prisustvo na sahrani kraljice Elizabete bilo zabranjeno.

ILON MASK I BEZOS SU ZA NJIH MALE BEBE – Upoznaje 10 Najbogatijih Porodica Na Svetu

Izvor: Stil / Foto: Printscreen Youtube/Real Royalty

NE PROPUSTITE: