Ako niste ljubitelji velikih gužvi možda bi bilo bolje da ova mesta zaobiđete.

Ali, ako ipak, volite popularne destinacije gde sve vrvi od turista onda se zaputite baš na neku od ove tri destinacije.

Prema istraživanju i interesovanju putnika, ovo su top 3 destinacije za leto 2024. godine:

Grčka

Grčka je standardno, već godinama broj jedan izbor turista. I ove godine najviše interesovanja je za plaže ove zemlje. Kao najpopularnije destinacije izdvajaju se Mikonos, Santorini i Krit. Ipak, Grčka ima mnogo više da ponudi. Gotovo svaki kutak ove prelpe zemlje krije neko zanimljivo mesto na kome se uživa punim plućima. Ukoliko planirate i vi da se zaputite put zemlje maslina, razmislite o ovim destinacijama:


Kostarika

Kada je reč o Kostariki, San Hoze je centralno turističko mesto koje privlači posetioce iz celog sveta zbog svoje bogate istorije, umetnosti i kulture. Pored toga, Manuel Antonio, La Fortuna u San Karlosu s poznatim vulkanom i Tamarindo s prelepim plažama i raznovrsnim aktivnostima na vodi su nezaobilazni delovi putovanja.

Vijetnam

Zaliv Halong je, bez dileme, najpopularnija destinacija Vijetnama. Ni ne čudi što je tako, s obzirom da se ovde nalazi preko 3.000 ostrva, prelepa priroda i pejzaži koji ostavljaju bez daha. Činjenica da se zaliv nalazi na UNESCO-voj listi dodatno mu “podiže cenu”.

Švrćkanje.rs / Foto:Unsplash

NE PROPUSTITE: