Ne bismo se bunili da imamo bar jednu od ovih kuća.

Prema mišljenju vodećih stručnjaka u oblasti uređenja enterijera, ove kuće su zaslužile da ponesu laskavu titulu najlepših za prethodnu godinu.

Conde Duque stan u Španiji, Sierra + De La Higuera

Dizajn ovog enterijera je zasnovan na meksičkom i galicijskom nasleđu vlasnika i sadrži zidove od drveta i terakote, kao i kuhinju i trpezariju pod uticajem Meksika, završenu smaragdno zelenim pločicama.

Stan Gale u Brazil, Memola Estudio

Sa tamnim, poliranim drvenim podovima u kontrastu sa zidovima industrijskog izgleda, ovaj stan odaje poseban vajb. Kameni zid od mozaika i zid sa slikama koji prikazuje umetnička dela vlasnika takođe se nalaze u kući.

Riverside Tower stan u Belgiji, Studio Okami Architecten

Potpuno moderan stan koji kombinuje izložene betonske zidove sa svetlim bojama i savremenim nameštajem, kao i mnoštvo zelenih biljaka koje daju život sivom enterijeru.

Stan u Tokiju, OEO Studio

OEO Studio sa sedištem u Kopenhagenu oslanjao se na skandinavski i japanski dizajn da bi napravio ovaj stan u japandi stilu. Nameštaj od hrasta premazan uljem borovog drveta ukazuje na Skandinaviju, dok je japanski Oia kamen korišćen za stubove koji dele dnevni boravak i kuhinju.

Twentieth u Americi, Woods + Dangaran

Unutrašnjost trospratne kuće sadrži izložene bele cigle, kao i zastakljivanje od poda do plafona i veliki kamin od travertina, dok drvene ploče daju domu moderan šmek.

Izvor:Zadovoljna.rs / Foto:Unsplash

NE PROPUSTITE: