Starinski i unikatni komadi su ponovo u modi kada je uređenje enterijera u pitanju.

Dizajneri se slažu da će u narednom periodu biti u trendu ukrasiti kuću sa što više jedinstvenih komada. Prostorije koje se razlikuju od ostalih i imaju poseban, lični pečat će biti apsolutni hit, što je oduševilo mnoge.

Uređenje enterijera postaje još zanimljivije, a najbolje od svega je što nije potrebno potrošiti puno novca. Možete iskoristiti stari nameštaj baka i deka, prefarbati ga i dati mu novi sjaj i ponovo koristiti.

Takođe, buvljak ili neka vintidž prodavnica su odlične adrese za pronalazak idealnog nameštaja.

Ovi komadi će biti apsolutni hit:

Retro komode

Komoda od punog drveta na koju ćete poređati vaze sa cvećem, ramove ili kombinovati neke druge modernije ukrase će enterijeru dati onaj pravi wow efekat. Za još interesantniji izgled, retro komodu možete ofarbati u neku jarku boju, poput žute, zelene ili roze.

Gramofon

Ovaj komad će uneti dozu nostalgije i romantike u svaki dom. Još ukoliko pustite i muziku sa ploče, automatski ćete se mislima vratiti u neka pitomija vremena.

Starinsko posuđe

Ovi komadi za ručavanje zaista daju notu elegancije i luksuza svakoj trpezariji. Osim starinskog posuđa sa cvetnim i zaobljenim šarama, u trendu su i ostali retro elementi za kuhinju, poput pločica, aparata, šolja i escajga…

Da li vam se dopada ovaj stili ili ste više za moderno uređen enterijer?

Švrćkanje.rs / Foto:Unsplash

NE PROPUSTITE: