Odmah se požalila pratiocima na TikToku

U svom izlaganju na ovoj društvenoj mreži ona je upozorila pratioce da dobro vode računa o izgledu svog pasoša. Evo šta se dogodilo:

Ema je rekla da je izbačena iz aviona, na letu za Bali jer je njen pasoš imao sitno oštećenje od vode.

Iako do sada nije imala sličan problem, a kako sama navodi često putuje, ona kaže da je na teži način saznala da svaka zemlja može navesti oštećenje pasoša kao razlog za zabranu ulaska. Pa čak iako je ono, prema njenim rečima, jedva vidljivo.

U klipu, koji ima preko milion pregleda, Ema objašnjava da joj je osoblje na aerodromu u Sidneju zabranilo da se ukrca na let za indonežansko ostrvo.

Ona kaže: „Rekli su mi da bi me, ako bi me pustili na Bali, obezbeđenje na aerodromu [na Baliju] odmah po sletanju privelo. Očigledno, aerodrom na Baliju je zaista strog i poznati su po tome što privode ljude ako im se ne sviđa vaš pasoš.”

@emmafituk_ just telling myself everything happens for a reason 🙃 trying not to cry right now but whatever i’d rather be stranded in Sydney than detained in a Balinese cell !! #bali #deniedboarding #airportlife #airportfails #travelfails #travel #traveltok #traveltiktok #fyp #storytime #passportdamage #detained #flyingtobali #balitravel #balitrip ♬ original sound – emmafituk_

U odeljku za komentare, nekoliko njenih pratioca je dodalo da je imalo slično iskustvo: „Jedna stranica pasoša mog partnera je bila malo pocepana i takođe mu nisu dozvolili da se ukrca na let za Bali.“

Drugi je dodao: “Ovo je istina… Ako dolazite na Bali… morate da budete sigurni da je vaš pasoš u savršenom stanju ili ćete biti privedeni.”

Još jedna putnica se nadovezala i rekla da ni nju nisu hteli da puste da se ukrca na let za Bali jer je pasoš, takođe bio pokvašen.

Zašto se ovo često dešava na putu za Bali?

The Vest Australian je 2019. godine obavestio da je Indonezija uvela stroža ograničenja za putnike, te da ulazak u zemlju putnicima sa oštećenim pasošima nije dozviljen i da će u suprotnom biti kažnjeni i ona, ali i aviokompanija sa 3.900 funti (5.000 američkih dolara).

pasoš

Švrćkanje.rs / Foto:Unsplash

NE PROPUSTITE: